Kleine beurt in Mariahout

Bij Vakgarage Auto Corsten wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Auto Corsten niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Auto Corsten voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Mariahout altijd langs Vakgarage Auto Corsten om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Mariahout? Kom dan langs Mariastraat 64 in Mariahout (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgarageautocorsten.nl of bel naar 0499-422176.

Contactgegevens

Vakgarage Auto Corsten
Mariastraat 64
5738 AK Mariahout

tel.: 0499-422176
mail: info@vakgarageautocorsten.nl